Трикратната носителка на Оскар Мерил Стрийп получи Icon Award  на

...
Трикратната носителка на Оскар Мерил Стрийп получи Icon Award  на
Коментари Харесай

12 елегантни рокли, с които звездите се появиха на галавечерта на Музея на Академията

Трикратната носителка на " Оскар " Мерил Стрийп получи Icon Award  на 3-тата годишна церемония в Музея на филмовата академия в Лос Анджелис, която отбелязва  световното културно влияние на работата на актрисата.

Опра Уинфри е отличена с Pillar Award за подкрепата  й за музея, а София Копола с Visionary Award за работата си за развиването на филмовото изкуство и нововъведенията.  Наградата Vantage тази година е за  Майкъл Б. Джордан.

Тяхната пристрастеност и и творчество са въодушевили и оформили културата по толкоз всесилен метод, се споделя в изказване на Музея, оповестено преди благотворително събитие за набиране на средства за просветителните му начинания. То беше планувано за октомври, само че се наложи отсрочване поради нападението на Хамас против Израел.

Елегантна и сияеща, Мерил Стрийп се появи за първи път със фамилията си на аления килим за първи път, откакто беше оповестено, че се разделила със брачна половинка си Дон Гъмър. Тя театралничи с трите си дъщери и сина си. 

На събитието участваха Селена Гомес, Дуа Липа, Хейли Бийбър, Кендъл Дженър, Леонардо ди Каприо, Джаред Лето, Салма Хайек, Кая Гербер, Били Ейлиш с брат си Финиъс, Натали Портман, Деми Мур, Ева Лонгория и доста други звезди. 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР